ВиК - Русе: Възможни са проблеми с водоподаването в няколко квартала

6
Причината е профилактика на електроразпределителната мрежа от страна на „ЕРП Север“
Причината е профилактика на електроразпределителната мрежа от страна на „ЕРП Север“

Причината е профилактика на електроразпределителната мрежа от страна на „ЕРП Север“

От ВиК - Русе предупредиха за възможно прекъсване на водоподаването или по-ниско налягане по високите етажи на сградите в няколко квартала в град Русе.

От водното дружество уведомяват, че поради профилактика на електроразпределителната мрежа от страна на „ЕРП Север“ на 08.04.2024 г. временно ще бъде спряно електрозахранването на съоръжения по водопреносната мрежа в гр. Русе.

Възможно е на горепосочената дата от 8:30 ч. до 16:00 ч. да бъде нарушено нормалното водоподаване към високите етажи на сградите в кв. „Здравец “, кв. „Мидия-Енос“, кв. „Родина 1“, кв. „Родина 2“ и кв. „Родина 4“ или налягането да е по-ниско.

От ВиК се извиняват за причиненото неудобство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    реалист
    Прекрасно! За събота и неделя, когато се чисти, пере и къпе да нямаш вода?! Това е най-малкия проблем, а разринатите, недовършени улици от ремонта ви, тях кога??? Можи би това е представата ви за "чисти" улици??????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари