Атмосферата преди мача Лудогорец - ПСЖ

0
По-малко от два часа преди мача „Лудогорец“ – „Пари Сен Жермен“ настроението започва да се покачва
По-малко от два часа преди мача „Лудогорец“ – „Пари Сен Жермен“ настроението започва да се покачва Видео: БНТ

След 2-годишна пауза България отново ще приеме сблъсък от най-престижния европейски футболен турнир – Шампионската лига.

Лудогорец“ се завърна сред 32-ата най-добри отбора на Континента и тази вечер ще изиграе първата си домакинска среща в надпреварата. Съперник на българския шампион е звездната селекция на „Пари Сен Жермен“, чиито футболисти се оцeняват на близо половин милиард евро, съобщава БНТ.

Пред Националния стадион Васил Левски фенове на „Лудогорец“ и българския футбол продължават да се редят за билети. Пропуски все още има за всички сектори, като се очаква местата си по трибуните да заемат няколко хиляди зрители.

По-малко от два часа преди мача „Лудогорец“ – „Пари Сен Жермен“ настроението започва да се покачва. А заедно с него постепенно се засилват и мерките за сигурност. Всеки желаещ да гледа мача на живо ще минава през щателна проверка. Няма да се допускат оръжия, пиротехнически изделия, чадъри, бутилки и всякакви стъклени предмети. Малолетни лица ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да се намери на касите. За опазването на реда на и около стадиона ще се грижи полицията.

Заради двубоя се въвеждат някои ограничения в движението в София. От 20 часа до полунощ се затваря булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ от Орлов мост до „Черни връх“, както и булевард „Драган Цанков“ в отсечката от Телевизионната кула до метростанция „Стадион Васил Левски“. Затворена остава и част от улица „Гурко“. По преценка на Пътна полиция автомобили все пак ще бъдат пропускани. Градският транспорт ще се движи нормално в споменатите отсечки, а маршрутът на автобусна линия 75 се ограничава до Военната академия.

Ето така София посреща първия домакински мач на „Лудогорец“ в Шампионската лига срещу „Пари Сен Жермен“.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари