Атанас Атанасов обяви колко прокурори и съдии има в списъка на Нотариуса

0
По думите му в него има "интересни имена"
По думите му в него има "интересни имена" Снимка: Благой Кирилов / БТА

По думите му в него има "интересни имена"

Народният представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) Атанас Атанасов заяви пред журналисти в парламента, че в списъка с членове на частния клуб, свързан с убития Мартин Божанов, който притежава, има около 10-12 магистрати. Той добави, че в списъка има и съдии, и прокурори, но повече прокурори, предаде БТА.

Ще го дам на парламентарната комисия“, каза Атанас Атанасов, като коментира, че в списъка има интересни имена. Също така добави, че се надява новосъздадената комисия да свърши работа под ръководството на Никола Минчев, който е „юрист и много справедлив човек“.

Вчера Атанас Атанасов каза пред медиите, че притежава целия списък с членовете на частния клуб, които са ходили в него и са имали карти за достъп. В същия ден бе създадена и временна комисия да проверява всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов. По-късно вечерта прокуратурата и полицията влязоха в частния клуб, свързван с Божанов, като при обиските са иззети различни материални носители и компютри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    дали
    гномът не излъга за пореден път?!? „Няма никакъв списък с имена, с които е работил Мартин Нотариуса. Това заяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР Живко Коцев. “
  • 3
    2
    Е тва са.
    „Ангел Попколев, прокурор в СГП Цветослав Вергов, прокурор в СГП, преди това в Специазиализираната прокуратура Бисер Кирилов, прокурор ВКП, преди това в СГП Максим Колев, прокурор ВКП Антон Миталов, съдия във Военния съд, санкциониран по Магнитски, защото беше пуснал Малинов в Москва Ясен Тодоров, зам-директор на Националното следствие, подаде оставка и стана редови следовател Пламен Дацов – съдия в Софийски апелативен съд Маргарита Немска – съдия в Софийския Административен съд, говорител на СГП преди Невена Зартова – административен ръководител на Софийска районна прокуратура“. Липсва само Кирилова - шефката на СГП - изпила литри алкохол там
  • 11
    1
    Октопод 11
    Дали някой не тършувал преди органите на правосъдието? Защо толкова се забавиха с обиска и кой ще ги чака да се накумят?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари