"Атака" регистрира листа от двама кандидат-депутати в Русе

4
„Шефът на сметището“ оглави листата на партия "Атака"
„Шефът на сметището“ оглави листата на партия "Атака"

„Шефът на сметището“ оглави листата на партия "Атака"

Партия "Атака" регистрира листа от двама кандидат-депутати в Русенско - с водач Мирослав Славчев, за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври тази година. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Русе Милена Хинкова.

Съставът на листата е:

1. Мирослав Славчев

2. Лъчезар Лунчев

„Шефът на сметището“: Който не иска да му мирише в Русе - да заминава на село!

Припомняме, че през 2020 година Мирослав Славчев искаше да ни изгони да живеем на село, защото изведнъж сме станали "мега чувствителни".

Г-н Славчев започна своето изказване с ирония, че искал да знае къде били русенските граждани, радетели за чист въздух.

“Тази празна зала е в дисбаланс с многобройните постове в интернет пространството от будните русенски граждани, радетели за чист въздух. Къде ги? Искам да знам аз, къде са тези люде? Много сме силни във Фейсбук, там сте силни на петиции и на всякакви щуротии.”

„Шефът на сметището“ виждал, че започнало да се залита в промишлено замърсяване.

„Твърдото гориво не е най-големият враг, има много качествено твърдо гориво, което не цапа.

Изведнъж станахме мега чувствителни. Ами който не иска му мирише в града – отива на село. Няма как да се затворят тези заводи, изключително брутално е да пратиш 1500-2000 човека на улицата.“, заяви експертът от сметището на Хиподрума.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Пак съм аз
    Искрена,Слънце ,не всички можем да работим най древната професия като теб.Този завод храни много наши съграждани
  • 1
    9
    Аз съм бе
    Смоленска то това което си ме продала ,не е бюлетина ,Ма.Викат му Дудук.Откъде ли знаеш ,че е демагог?Бахти тъпата пръчка(или пръч)
  • 5
    8
    Хаха
    И аз имам един познат върл фен на атака. Добряк е, но вярва само на тяхната телевизия. Помните ли как вкара дпсибсп на власт като гласува въздържал се. Хора, тоя е кофти личност. Интересуват го само собствените облаги
  • 6
    7
    до 6
    Че защо да не гласуваш? То такива като Атака баш на идиоти като теб могат да разчитат.
  • -6
    6
    Русенка
    Аз пък ще гласувам за "АТАКА". И под секрет да ви кажа, АТАКА ще влезе в Парламента. Извън прага му ще останат : " ВМРО", "ИТН " "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД ", ДЕ Б " ВЪЗРАЖДАНЕ " БСП и много други !!!! ха ха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари