"Атака" обяви амбициозна предизборна кампания на пресконференция в Русе

0
Любомир Владимиров: В кампанията на „Атака”, която ще проведем ще поставим въпроси, които ще засегнем и ще държим на тях
Любомир Владимиров: В кампанията на „Атака”, която ще проведем ще поставим въпроси, които ще засегнем и ще държим на тях

Днес народният представител проф. д.н. Любомир Владимиров представи кандидатите за общински съветници и кметове в Русе и региона на ПП „Атака“.

 „В кампанията на „Атака”, която ще проведем ще поставим въпроси, които ще засегнем и ще държим на тях.

На първо място болната тема за екологията на града, екологичния геноцид над русенци, гостите на града и жителите на Мартен, Сандрово. Екологичен геноцид упражняван от няколко фирми и български и чужди, за които категорично, тук на първо място държавата трябва да се намеси, и да им бъде спряно производството", каза Любомир Владимиров.

"Друга тема, която ще засегнем в нашата кампания е прекратяване на корупцията в общинска администрация. Прекратяване на злоупотребите на чиновниците. Злоупотреба със средства, злоупотреба с човешки съдби дори.

Не на последно място от „Атака” ще продължим да искаме в Русе да не бъде създаден бежански център. Други теми, които ще засегнем: по- доброто хигиенизиране на града, състоянието на общинските пътища, както и намаляване на администрацията", допълни още народният представител. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари