Астроложка изготви звездна карта на сагата Гешев - Сарафов

0
Главният прокурор ще замине за чужбина, може би завинаги
Главният прокурор ще замине за чужбина, може би завинаги

Главният прокурор ще замине за чужбина, може би завинаги

"Главният прокурор Иван Гешев ще бъде свален до края на тази година. Гешев и Сарафов няма да се разберат. В момента и двамата са неудобни на прокуратурата."

Това сочат звездите на завършилата Академията по астрология в Москва българка Йорданка Игнатова. Известната астроложка изготви звездна карта на сагата Гешев-Сарафов, пише България Днес.

Говорещата със звездите Игнатова обясни какво ѝ сочи подредбата на небесните тела за така нашумелия скандал, който постави и прецедент в нашата история, между обвинител номер 1 Иван Гешев и зам. главния прокурор Борислав Сарафов, който е и шеф на Националната следствена служба.

Цялата сага се заформи след атентата срещу Гешев. Тогава Сарафов каза някои неща, които се оказаха не точно така. Беше замесено семейството на Гешев, уж са били в колата с него, ама и това се оказа невярно. Като цяло версиите за опита за покушение срещу обвинител номер 1 се разминаваха бая. Това разбуни духовете и скара Гешев и Сарафов, които в момента взаимно си хвърлят "бомби" и обвинения един на друг.

Сагата се изостри, след като шестима прокурори поискаха предсрочното освобождаване на обвинител номер едно. Иван Гешев демонстративно скъса своята оставка и отвърна на удара, като намеси имена на водещи партии и политици. Чуха се обвинения за натиск и опити за потулване на съдебни дела. Бяха назовани имената на Бойко Борисов и зам. главния прокурор Борислав Сарафов. Лидерът на ГЕРБ отрече всички обвинения, а Сарафов заяви, че се страхува за живота си и иска екстра охрана. Сагата няма да приключи скоро, но астроложката Игнатова обяснява за старта на епичния скандал.

"До този момент г-н Сарафов беше в защита на г-н Гешев, но сега е против него. Виждаме есенциалните достойнства на планетата Марс, там, където е планетата Венера, която представлява г-н Сарафов, а това е планета в падение, в лоша астрологична позиция. Дали г-н Сарафов е в защита на партията ГЕРБ и за това застава срещу г-н Гешев - твърдо НЕ", говорят звездите на Игнатова.

"Да погледнем за конфликта Гешев-Сарафов. Между двамата не може да се осъществи примирие и разрешаване на този конфликт. Скандалът е във връзка с работата и е на база казано - речено относно опита за покушението срещу г-н Гешев и дава изявление в негова защита, което се оказва невярно", казва астроложката.

Игнатова пояснява, че между двамата е имало сериозен вербален конфликт на четири очи по отношение на разследването и оттам произлиза всичко. Гешев вероятно ще внесе искане за свалянето на Сарафов. Но първо ще се разглежда свалянето на Гешев и след това на Сарафов. При зам. главния прокурор може да има някакви промени впоследствие. За прокуратурата в момента и двамата са неудобни с този скандал, сочат звездите. Те вещаят също, че Сарафов едва ли ще стане главен прокурор.

Според небесните тела Гешев, който бе избран за главен прокурор на България на 18 декември 2019 година в 9,30 часа, е поставен на тази позиция от управляващата по това време партия. Тогава на власт беше ГЕРБ.

"Сега небесните тела показват, че именно партията, която е издигнала Гешев като главен прокурор, иска да го свали."

Според астроложката "Иван Гешев е станал много силен, недосегаем и неудобен. Той вече брани свои интереси, на свои приближени кръгове и държи в подчинение с информация бившите си политически приятели, за което трябва да бъде отстранен. Виждаме планетата Юпитер в последните градуси на знака Овен, която се свързва с девети дом и съдебните дела са в неговото поле на хорара, тоест Гешев задържа дела. Досега това е било в интерес на сегашните му опоненти, но сега това вече е бомба със закъснител, защото може да ги пусне в ход."

Още от 2019 година, когато Гешев бе избран за главен прокурор, звездите никога не са били благосклонни към него. Астрологичната карта показва, че от самото начало звездите са били срещу него, което се изрази в брожения срещу главния прокурор както от опозицията, така и от страна на обикновени граждани. "Това ще продължи и дори ще се засили", вещае Игнатова.

Звездите сочат още, че в края на сагата е вероятно главният прокурор да замине при семейството си в чужбина, като може да напусне и страната завинаги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари