Антон Кутев: Борисов 10 години нищо не направи, а само ни будалка

1
В българската политика много отдавна хората се занимават с неща, които не трябва
В българската политика много отдавна хората се занимават с неща, които не трябва Снимка: БГНЕС

В българската политика много отдавна хората се занимават с неща, които не трябва.

Например, Бойко Борисов защо не вземе да направи един свестен път - това слушам, че прави от 10 години. Румен Радев прави същото, но с право, подкрепям го, че навлиза в различни теми. Радев е най-действащият президент до сега. Неговите вета се оказват последната бариера. Това заяви заместник-председателят на БСП Антон Кутев в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Президентът няма работа да работи с кабинета, конституцията му дава право дори да се противопоставя. Видях много сблъсъци между него, Борисов и Цветан Цветанов. Цветанов постоянно инициират сблъсък, за да свали трайния висок президентски рейтинг", коментира още той.

"Можеше да бъде смекчен регламента за защитата на личните данни", разкри Кутев за приетия закон за защита на личните данни.

БСП видяхме, че можем да участваме в избори, само ако сме единни. Печелили сме много пъти избори, обратно на изказванията", каза заместник-председателят на БСП.

"Промяната може да дойде от БСП и много пъти е идвала от БСП. Имаме желание да приключим с прехода, виждаме друга икономика. Искаме да изтеглим каручката на България от калта. Всеки идва с плюсовете и минусите си, но Борисов 10 години нищо не направи, а само ни будалка", завърши Антон Кутев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари