Ангелкова отдели специално внимание на русенския щанд на „Ваканция и Спа експо“

0
„Ваканция и Спа експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България
„Ваканция и Спа експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България Снимка: Пресцентър Община Русе

Община Русе участва с атрактивен щанд в тазгодишното издание на „Ваканция и Спа експо“, което се провежда в София от 14 до 16 февруари.

Министърът на туризма Николина Ангелкова отдели специално внимание на русенския щанд, където директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов й подари вино от русенския регион.

Ангелкова разговаря с екипа на общинското предприятие във връзка със събитията в Русе и най-вече за туристическото изложение „Уикенд туризъм“ – 2018, след което закупи сувенири, които да й напомнят за града ни. Интерес към възможностите, които Русе предоставя за туризъм, прояви и посланикът на Аржентина у нас Н. Пр. Алберто Алфредо Мануел Труеба. Бате Енчо също не пропусна да посети русенския щанд.

„Ваканция и Спа експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Събирайки на едно място целия туристически бранш, „Ваканция и Спа експо“ дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти и бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

Над 380 участници от 22 държави имат щандове в тазгодишното изложение, което е част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на Европа.

Източник: Ruseutre.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не може да ядеш кисело зеле и фасул, пък да очакваш Тиха и свята нощ.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари