Ангел Найденов: Прекратявам членството си в БСП!

3
Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия!, обяви той
Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия!, обяви той

Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия!

Ангел Найденов - бивш депутат, бивш министър на отбраната и дългогодишен член на БСП, обяви, че напуска партията след днешния конгрес.

Причина за решението му е изключването на 13 делегати на червените, които изразиха протест срещу председателя Корнелия Нинова и поискаха прекратяване на нейния мандат.

Найденов обяви решението си с пост във Фейсбук:

"След днешното заседание на конгреса на БСП ,след всичко случило се на него, след приетите решения и особено след саморазправата с част от хората, имащи собствено мнение и позиции различни от тези на ръководството, НЯМАМ МЯСТО в БСП! Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия!''

"След 43 години членство, от които 33 години в БСП, ПРЕКРАТЯВАМ членството си в партията!", допълва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари