Американският колеж в София кани всички кандидат-гимназисти от Русе

2

Предстояща информационна среща в град Русе за Американския колеж в София

София, 13 октомври 2023 - Американският колеж в София кани всички кандидат-гимназисти от Русе и региона, както и техните семейства на информационна среща за училището на 18 октомври от 18:00 часа в хотел "Дунав Плаза", пл. "Свобода" 5, град Русе. Събитието е отворено за всички желаещи, но изисква предварителна онлайн регистрация: https://forms.gle/TnGRXMeG58tngDu68

По време на срещата гостите ще имат възможност да се запознаят с историята, ценностите и възможностите в колежа, с един преподавател и с представители на ръководството. Ще получат и подробна информация относно реда за прием в училището, общежитието, програмата за намаляване на учебната такса, както и отговори на въпроси за учебната програма и ученическия живот в колежа.

Подробна информация за Дните на Отворените Врати в колежа, останалите информационни срещи в страната и за приема в Американския колеж в София ще намерите в сайта на училището, раздел „Прием“: https://www.acs.bg/bg/admissions/bulgarian-students-admission-after-grade-7/

Надяваме се да посрещнем и представители на медиите, които молим да се свържат предварително с нас. За повече информация може да пишете до Сара Скагс, Директор „Прием“ на [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Фенката на Путлерчо
    А ТероруZZшлямския "университет" в Долно Уйно кога ще направи такава инициатива?
  • -5
    1
    ГАЦО
    Не вярвайте на сороските от----и,учете в БЪЛГАРСКИТЕ университети стига с тия социолози и политолози
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари