Александър Сиди: България да спре преговорите за членство на РСМ в ЕС

1
Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие, заяви зам.-председателят на ВМРО
Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие, заяви зам.-председателят на ВМРО Снимка: Facebook

Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие, заяви зам.-председателят на ВМРО

Не съм чул за нито един грък, пребит в Македония, а те не я признаваха като държавно образувание 20 години. Продажниците от 47-ото Народно събрание успяха да успят народа години наред. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му "днес виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица, които управляваха през последните 2 години".

"България трябва да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС. Не може да се продължава с този говор на омразата, тази държава не желае да се ревизира по никакъв начин", категоричен бе той.

Според Сиди българите, живеещи на територията на РСМ, се страхуват.

Той коментира и темата за отказа на Австрия и Нидерландия България да бъде приета в Шенген.

"Съоръжението на границата само по себе си не може да спре мигрантския натиск. Когато един граничен полицай застреля някой на браздата, започва да пише кофи с мастило и да се обяснява защо го е направил. Полицаят, застанал на границата, е отишъл със собствените си маратонки, няма бронежилетка и добро въоръжение, което да може да използва. Не може полицията да не знае кои са каналите", отбеляза той.

Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, "сложат стълбата и тръгнат да минават - срещу тях трябва да има жива сила, която да има право да стреля".

"Когато имаме правителство, което излиза и казва, че нито един български куршум не е заминал за Украйна, а една година по-късно се пише, че Кирил е спасил Украйна и цяла Европа, тогава разбирате, че става дума за тежко лицемерие", обобщи гостът

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Балканеца
    Коя стълба да сложат бе, Сиди? За какво им е стълба, при положение, че тази "ограда", както видяхме се гази с бус без проблем, тоест и няколко човека я бутат без проблем. За другото да, но не бяхте ли и вие на власт, какво направихте по въпроса? Освен чертежите на самолети разбира се..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари