Александър Кадиев чете на ученици от СУ „Йордан Йовков“ в Русе

0
Майсторското изпълнение на басните „Лъвът и плъхът“, „Гълъбът и мравката“ и „Лъвът и комарът“ на Лафонтен завладя аудиторията
Майсторското изпълнение на басните „Лъвът и плъхът“, „Гълъбът и мравката“ и „Лъвът и комарът“ на Лафонтен завладя аудиторията

Александър Кадиев чѐте на учениците от СУ „Йордан Йовков“ – Русе 

Учениците от 10-ти и 11-т класове на СУ „Йордан Йовков“ с интерес слушаха и гледаха актьора и телевизионен водещ Александър Кадиев в 10-то юбилейно издание на кампанията „Походът на книгите“. По забавен и интересен начин той успя да привлече вниманието на публиката с откровенията си за приятелството и разбирателството между хората.

Сподели, че актьорската професия му е призвание и не е било трудно за него да тръгне по този път и че тя му дава възможност да се чувства щастлив, като чрез нея помага на хората да се забавляват.

Майсторското изпълнение на басните „Лъвът и плъхът“, „Гълъбът и мравката“ и „Лъвът и комарът“ на Лафонтен завладя аудиторията.

Александър Кадиев изтъкна пред учениците, че човек трябва да се вглежда в малките неща, които са важни по пътя към успеха и пожела на своята публика самите те да станат посланици на знанието и пренесат идеята на кампанията – да четем и да бъдем добри.

Срещата на Александър Кадиев с ученици от СУ „Йордан Йовков“ – Русе е част от инициативата „Известни българи четат на деца“ в рамките на Националната кампания „Походът на книгите“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари