Ахмед Доган опроверга смяната на Мустафа Карадайъ

0
Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели, заяви той
Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели, заяви той Снимка: ДПС

Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели, заяви той

Това се казва в изявление на почетния председател на движението Ахмед Доган към членовете и привържениците на партията, предаде БНТ.

Коментарът му е по повод медийни публикации относно Мустафа Карадайъ, но и заради разпространения вчера запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната". В него един от участниците в заседанието казва, че "до 4-5 седмици на Карадайъ ще му сменят главата и ще има нов председател на ДПС".

"Искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата. Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговият председател г-н Мустафа Карадайъ.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно", се казва в изявлението на Ахмед Доган.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Айде, брак шинди, Меди!
    Доган пак ли е решил да взривява влакове - не му ли стигнаха гара Буново, избитите и оскатени хора навремето? Какво му е на етническия мир сега тук? Основните етноси - българи и турци са еднакво бедни. Всеки се чуди как днес да заработи някой лев и да си отгледа по-добре децата. Учат, работят, живеят си в съседство и се разбират. Събират се - пият си кафето заедно, черпят се - пийват и хапват. Помагат си по комшийски в неволята, заедно празнуват и тъгуват. Ходят заедно и на сватби и на погребения - изразяват уважение и почит един към друг. Взаимно ценят и почитат религиите си - християнската и мюсюлманската. Заедно са в щастието и нещастието - какво повече?
  • 11
    2
    гост1
    другият капацитет наглия резак който порциите разпределял мамито ти рязано ама като Къро ще ви очаква някой ден съдбата когато решат да се отърват от ваш държавна сигурност ще видиш обръчи от фирми и чудеса
  • 9
    1
    ...
    КарадЪйЪ е толкова перспективен, колкото баба ми 87г. е перспективна да полети на Марс. Няма такова задръстено и тъпо животно, като него. Доган веднага вади етническия мир напред. Жалък пУмияр ! И твоята коледа ще дойде, свиньо ! И ти ще пукнеш един ден и от етническата ти мафиотска шайка няма да остане и помен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари