А вам сказали как нас управляет большой тъпанар?

2
Бойко Борисов поговори на руски език
Бойко Борисов поговори на руски език

Бойко отново е по международни участия. Този път води разговори на високо равнище с Путин… из коридори и стълбища. Навира си муцуната в лицето му и даже му говори на банкянски руски: Ааа вам сказали как мы строим …

Моето куче прави нещо подобно, когато иска лакомство или вижда, че се стягаме да излизаме и го е страх да не го оставим само вкъщи. Премиерът ни е воден от доста сходни инстинкти. Но моля обърнете внимание на езика на телата им. Путин е с две глави и 20 кила под Б. Б., но стъпва като исполин. И никак не забавя крачка, не го поглежда дори, докато Баце подтичва след него и отчаяно се опитва да привлече вниманието му, пише Ирина Асиова-Диамант в irinadiamant.com.

Значение на думата подтичвам. Придвижвам се, тичам леко, по малко, от време на време, обикновено, защото бързам да не изостана, за да догоня накого.

Погледнете внимателно композицията на този кадър. Нашият министър председател се хвали за 220 километра за два месеца и гледа Владимир Владимирович право в устата, чака ответ. Владимир Владимирович на свой ред се подсмихва и се почесва по врата.

Нека проверим какво означава това според наръчника на Алън Пийз и Алън Гарнър “Езикът на тялото. Скритият смисъл на думите”, издателство Ciela. Почесване по врата: Този жест е сигнал за съмнение и характерен за хората, които биха казали: Не съм сигурен, че съм съгласен. Но ние и без да разчитаме езика на тялото знаем, че Владимир Владимирович е наясно, с кого си има работа. За разлика от Тръмп, който така и не разбра и всъщност 5 минути след срещата с Баце вече беше забравил за нея. Путин обаче знае и му е много забавно. Направо весело.

Имаме още весьолые картинки.

Нека обърнем внимание на другия интересен кадър от пускането на “Турски поток”. На пръв поглед виждаме наредени един до друг българския министър председател, руския, турския и сръбския президенти. И официалните български медии точно така прочетоха събитието: Борисов се нареди до Ердоган, Путин и Вучич. Да погледнем по-внимателно, все пак. В центъра на композицията са Путин и Ердоган. Между двамата определено има химия. Те си говорят! Общуват като световни лидери! Дослук, броманс, както искате го наречете, но се вижда, че те изобщо не забелязват статистите наоколо. Разговор на високо равнище има тука!

В дясно виждаме сръбския президент, изпънат като ученичка на изпит. Той поне заяви, че сърбите ще наричат турския поток балкански. И антропологически лидерите им поне са излезли от пещерата.

В ляво на вашите екрани виждате вашия министър председател в поза наакан примат да занича през рамото на руския президент. Главата килната, подгърбен, шкембето напред, ръцете увиснали. Цялото му тяло издава една дълбока неувереност, несигурност и отчаян опит да се закачи към големи световни личности и събития, белким оцелее още някоя и друга година. Защото след властта няма живот. За него поне няма да има.

- Владимир Вламирович, а вам сказали как нас управляет большой тъпанар?

- Сказали, всьо сказали. Ама сказали, че вие сте си го избрали!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари