90-годишна русенка хвърли през терасата 10 000 лева на "д-р Николов"

7
Мъжът се представил за „доктор Николов“ и й обяснил, че снаха й е със счупен крак и за да не се ампутира кракът е необходимо да й бъдат поставени три броя шини, които струват общо 18 000 лв.
Мъжът се представил за „доктор Николов“ и й обяснил, че снаха й е със счупен крак и за да не се ампутира кракът е необходимо да й бъдат поставени три броя шини, които струват общо 18 000 лв. Снимка: Dunavmost, архив

Поредният случай на измамен възрастен човек в Русе

За времето от 09:00 ч. до 13:00 ч. на 14.02.2022 г., на домашния телефон на 90 годишна жена от Русе са получени обаждания от непознат мъж, в резултат, на което тя е въведена в заблуждение, разкриват от ОДМВР в града. 

Мъжът се представил за „доктор Николов“ и й обяснил, че снаха й е със счупен крак и за да не се ампутира кракът е необходимо да й бъдат поставени три броя шини, които струват общо 18 000 лв.

Около 13:00 ч. на 14.02.2022 г. възрастната жена хвърлила през балкона на апартамента си сумата от 10 000 лв. на непознато за нея лице. Нанесената щета е 10 000 лв.

По случая е заведено досъдебно производство за престъпление по чл. 209, ал.1 от НК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Ех, 999 ...!?
    " ...cqloto im pokolenie imaha, za da nqmame nie sega..." - е, тука вече пишеш пълни безсмислици, нищо че творчеството ти е на "маймуница". Да обвиняваш поколенията на човечеството е някак глупаво. Някои хора порастват, но не поумняват ...
  • -1
    10
    999
    ne e samo TQ imala , cqloto im pokolenie imaha, za da nqmame nie sega . ina4e ima,6ot sa mizernici i glupaci i balucite ba4kat slagaite minusite dartaci feik darjava feik narod
  • 6
    9
    Spermaman
    В Русия такива измамници копаят уран в Сибир.
  • 10
    8
    Qqq
    Възрастните хора са много лабилни. Подобни случаи трябва да тежат на съвестта на посраната ни държава, много добре знаят кои мангали се занимават с измамите.
  • 0
    7
    777
    Имала дала! Не се научиха тия хора!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари