7-годишно дете опита да обере банка в района на Хановер

0
Полицията арестува 16-годишният му брат
Полицията арестува 16-годишният му брат

Полицията арестува 16-годишният му брат

След опит за банков обир от 7-годишно дете в района на Хановер, брат му, който е тийнейджър е арестуван, съобщават германски медии, цитирани от Bulgaria On Air.

Местната полиция твърди, че 16-годишният младеж е заподозрян за това, че е накарал другите си две братчета да извършат грабеж.

Случката се разиграва на 1 март, когато 7-годишното дете влиза с куфар в местната банка и иска голяма сума пари от служителите. При опита за обир момченцето заплашило с насилие, ако исканото от него не му било дадено. Малко след това детето излязло от банката и оставило след себе си куфара, чиято опасност първоначално не била ясна.

С помощта на частта от багажа и видеонаблюдението, следователите успяха да идентифицират тримата заподозрени. Най-големият брат позволил на единадесетгодишното дете да купи куфара и ден по-късно изпратил седемгодишното в банката.

При обиск в дома на родителите полицията иззела различни доказателства. 16-годишният младеж е арестуван.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари