53-годишна жена е в кома след жесток побой и изнасилване

0
Жената е с тежка черепно-мозъчна травма и множество други наранявания
Жената е с тежка черепно-мозъчна травма и множество други наранявания

53-годишна жена е в кома в болницата в Пазарджик, а лекарите се борят за живота й, след като е била жестоко пребита от двама мъже, съобщават от ОД на МВР - Пазарджик.

Пострадалата е от пазарджишкото село Мирянци. Тя е с тежка черепно-мозъчна травма и множество други наранявания. Сигнал подал 66-годишен мъж от Мирянци, който живеел със жената на семейни начала. Той се притеснил, след като половинката му не се прибрала, след като отишла до техния 39-годишен общ познат в Пазарджик Димитър Д. Изпратеният на място полицейски екип открил жената в жилището на Димитър жестоко пребита и в безсъзнание. Най-вероятно тя е била и изнасилена, но като се има предвид тежкото и състояние това все още не може да бъде установено категорично.

По разпореждане на прокуратурата за 72 ч. са задържани Димитър Д. и Тодор С. от Пазарджик, които са извършители на престъплението. Според първоначално събраната информация престъплението е било извършено след като компанията е употребила голямо количество алкохол и мъжете предявили сексуални претенции към жената. Тя обаче отказала, което довело до жестокия побой.

Очаква се съдът в Пазарджик да разгледа искане от прокуратурата за постановяване на постоянна мярка за неотклонение " задържане под стража" за двамата арестувани.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари