Жена отряза мъжкото достойнство на бившия си в Италия

3
Мъжът е опитал да изнасили бившата си половинка
Мъжът е опитал да изнасили бившата си половинка

Мъжът е опитал да изнасили бившата си половинка

Жена бе арестувана днес в Италия заради това, че отрязала пениса на бившия си партньор, след като той се опитал да я изнасили, съобщи АНСА, предаде БТА.

Драмата се разиграла в пристанищната зона Маргера на Венеция в събота през нощта. Жената, която е на 35 години, бе обвинена в опит за убийство на 43-годишния си бивш партньор.

Двойката била разделена от известно време. Бившите партньори се съгласили да се срещнат, за да обсъдят грижите по дъщеря им. По време на срещата, състояла се в жилището на жената, напрежението между двамата ескалирало и мъжът се опитал да изнасили бившата си половинка. Жената успяла да му се измъкне и между тях започнала борба, по време на която тя сграбчила кухненски нож и отрязала пениса на мъжа.

После на място била извикана Бърза помощ и полицията, а мъжът бил откаран в болница, където източници казват, че лекарите ще се опитат да зашият "мъжкото достойнство" на пострадалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    пхахаххаха
    курвентията й го набили до сливиците и го отхапала по инерция
  • -2
    2
    Уникално
    Има нещо гнило. Дали не го е отрязала със зъби.
  • 7
    1
    ..........
    Браво на жената!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари