4-те зодии, които не могат да казват "Не"

0
Те игнорират себе си, за да не се сърдят другите
Те игнорират себе си, за да не се сърдят другите

На някои им е по-трудно да отказват да помогнат на близък или да се видят с роднина или приятел, дори да са заети, защото така се чувстват като предатели.

А и не всеки приема отказа добре. Има няколко зодиакални знака, които просто не могат да кажат "Не", игнорират себе си и своите нужди, за да не се сърдят другите, пише teenproblem.net. Ето и кои са те.


Овен

Те са независими и нервни, амбициозни са и следват своите мечти. Но винаги гледат да угодят на близките си. Обичат да правят хората щастливи и да казват "Да". Това е позитивна дума, затова е любима на тези зодии. Те са оптимисти, решителни и уверени, затова използват често въпросната дума. Понякога нараняват себе си, защото не могат да кажат "Не", дори когато това е единственият възможен отговор. Не понасят някой да ги отхвърли.


Козирог

Козирозите държат винаги да изпълнят задълженията си, да свършат много работа. Затова винаги приемат, когато някой ги помоли за помощ или услуга. Знаят, че това е единственият начин да направят хората щастливи. Може да не ви харесват като личност, но ако видят, че сте сериозни към работата си и сте старателни, те ще ви помагат да постигнете целите си. Дори когато не са съгласни с някого, ще се смилят над него и ще пренебрегнат себе си.

Рак

Тези зодии не могат да кажат "Не", защото просто не вярват истински в тази дума. Смятат, че всичко, което им е казано или наредено, трябва да бъде изпълнено и няма място за дискусии и оплаквания. Те са хора на дейтвията, а не на думите и празните обещания. Смятат, че няма невъзможни неща, затова не отговарят отрицателно. Почти винаги дават кратки и точни отговори, не са многословни. 

Риби

Те са изключително приятелски настроени, мили и обичат да вършат добрини. Рибите търсят одобрение от другите почти постоянно. Най-важно за тях е да имат близки хора и приятели, затова не искат никога да ги разочароват. Съгласяват се почти на всичко - да излязат в студа, да не спят цяла нощ, дори когато трябва да стават рано, да отидат на екскурзия, дори когато са заети, да посетят ваш любим филм и т.н., за да направят другите щастливи и да не се чувстват като приятели. Искат да угодят на всеки. Биха направили и някоя глупост, нещо незаконно, само за да не оставят приятеля си сам.

Източник: teenproblem.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари