Кои зодии трябва да внимават при синя суперлуна?

0
Синята суперлуна предстои скоро
Синята суперлуна предстои скоро

Синята суперлуна предстои скоро

Повечето хора в последно време са доста изнервени и това не е случайно – причината се крие в сезона на Девата, пише Актуално. През това време на годината повечето от нас стават по-резервирани към новите неща, опитват се да бъдат по-организирани и продуктивни, а това по един или друг начин повишава нивата на стрес и съответно е по-лесно човек да се изнерви от някоя дреболия. Да не забравяме и факта, че в момента се намираме в ретрограден Меркурий. А скоро предстои и синята суперлуна.

Новото пълнолуние може да ви накара да се откажете от желанието си да сте съвършени, а по-скоро да ви се иска да водите по-непрактичен начин на живот. Има няколко зодии, които определено са по-чувствителни към синята суперлуна, която се разгръща в променливия воден знак Риби.

Този знак дава приоритет на всички нематериални и ирационални неща. Предстоящото пълнолуние може да извади наяве мечтите и желанията най-вече на четирите променливи знака на зодиака.

На кои зодии синята суперлуна ще окаже най-голямо влияние ?

Близнаци – вашият основен приоритет ще бъде кариерата ви. Докато луната се разгръща, вие ще имате по-големи и добри идеали в професионален план. Управителят на вашата зодия е Меркурий, който в момента е ретрограден в Дева и затова може да се чувствате несигурни относно идеите, които имате, но в утре ще придобиете нова перспектива за вашите надежди и мечти, които са свързани с кариерата ви.

Дева – на 30-ти август пълнолунието в Риби ще освети вашия 8 дом, който е на романтични връзки и интимни партньорства. Ще се измести фокусът към връзките с другите и към мечтите, които имате за тях. Меркурий, който е владетелят на вашата зодия, в момента е ретрограден и затова може да имате затруднения в яснотата, на която обикновено давате приоритет. Сега е моментът да се освободите от очакванията, които имате и да се опитате да се доверявате повече на околните и на вижданията, които те имат.

Стрелец – по време на синята луна домът и семейството ви ще бъдат вашият основен фокус. Утре ще дадете приоритет на възможности, които може и да не сте обмислили. Възможно е да искате да смените дома си или пък да промените личния си живот. Вашият зодиакален знак се управлява от Юпитер и затова ще ви бъде лесно да видите по-голяма картина утре и да разчитате на оптимистичните си способности.

Риби – определено вие сте главният герой в утрешното пълнолуние, което ще бъде във вашия първи дом. Мечтайте спокойно! Въпреки че Меркурий в момента е ретрограден и може да се объркат някои дребни детайли, вие никога не сте били по-наясно със себе си. Имате доста мечти и е добре да ги приоритизирате, без да се допитвате да близките си. Все пак това е вашият живот, вашият свят и трябва да живеете така, както вие искате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари