39 са заразените с Ковид-19 в Русенско

0
Сред тях има и две деца в училищна възраст
Сред тях има и две деца в училищна възраст

39 са заразените с Ковид-19 в Русенско за последните 24 часа

 Сред тях има и две деца в училищна възраст. През вчерашния ден са оздравели 30 души. Един мъж и една жена с положителен тест за коронавирусна инфекция са починали. Активните случаи към момента са 377, като от началото на пандемията диагностицираните с вируса в Русенско станаха 33 642.

Справка в Единния информационен портал показва, че за изминалото денонощие Русенска област се нарежда на единайсето място по заболеваемост в страната, като разликата между областите е много малка, често от по един – два случая. Най-малко заразени има в Кърджали – десет. На болнично лечение в областта се намират 107 души, като 17 от тях са в реанимация. Свободните легла са 97, от които 16 са интензивни.

До момента в региона са извършени 126 775 имунизации, като повторна доза са получили 58 048 души. Бустерна доза са си поставили общо 21 175 русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари