20 години затвор за убийство на общинар

0
Мъж от Берковица е осъден за смъртта на свои приятел, който е убил по особено жесток начин
Мъж от Берковица е осъден за смъртта на свои приятел, който е убил по особено жесток начин Снимка: mont-press.com

Окръжният съд в Монтана осъди на 20-години затвор Цветан Е. /31г./ от Берковица, който убил по особено жесток начин своя приятел и общински служител Стефан П. /30г./ от Берковица.

На 18 октомври 2014 година двамата се уговорили в социалните мрежи да се видят в апартамента на Цветан Е. в Берковица по искане на домакина. Щом Стефан Попов дошъл в жилището Цветан Евстатиев започнал да му нанася удари в присъствието на петима други свои приятели по обвинение, че го е злепоставил в разговор с жена.

Побоят продължил до сутринта на следващия ден, като Цветан Е. заплашил с нож двама от гостите си, които искали да помогнат на Стефан. Едва на сутринта на следващия ден един от гостите успял да натовари пребития в колата си и да го закара в болница. Там той бил в съзнание, говорил с родителите си и с полицаите, които веднага били извикани. По-късно същия ден състоянието му рязко се влошило и той починал от травмите си. Цветан Е. бил задържан веднага.

За проявената особена жестокост при убийството магистратите осъдили убиеца на 20 години затвор. Присъдата може да се обжалва пред Апелативния съд в София.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари