18-годишен заби автомобила си в дърво преди Басарбово

3
При катастрофата двама са пострадали леко, а трети е приет за операция в болницата
При катастрофата двама са пострадали леко, а трети е приет за операция в болницата Снимка: Dunavmost, архив

Два пътни инцидента за два дни в Русе

На 3 май около 16:30 ч. на път III-501 /Русе – Басарбово/ на около 300 м преди с. Басарбово, в условията на ясно време и суха пътна настилка за движение на участък от пътното платно с хоризонтална дясна крива, лек автомобил "Нисан Примера" с русенска регистрация, управляван от 18-годишен русенец, напуснал пътното платно вляво по посока на движение, преминал е през канавка, навлязъл е в нива и се е блъснал в дърво.

В резултат на инцидента са пострадали леко и са освободени след преглед водачът (с травма на главата) и един от пътниците в автомобила, 20-годишен, който е бил отпред вдясно (с контузия на лицето). Друг пътник на 19 г. е пострадал тежко и се е наложило да бъде настанен и опериран по спешност в болница.

Пътен инцидент с пострадали е станал и вчера следобед на бул. "България" в Русе. Ранени са моторист и негова спътничка. Произшествието се изяснява от полицията в хода на образувано досъдебно производство. Очаква се по-подробна информация от разследващия, посетил местопроизшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари