18-годишен шофьор загина на място при челен удар на пътя Приморско - Китен

0

Петима души са ранени при инцидента

Тежка катастрофа е възникнала на пътя между Приморско и Китен, съобщиха от полицията.

Злополуката е станала около 09:56 часа днес. По първоначални данни „БМВ 330“ със софийска регистрация, управляван от 18-годишен водач от Долна Баня /правоспособен от 10.03 т.г./, движейки се с несъобразена скорост, предприема рисково изпреварване на колона от автомобили. Заради мократа асфалтова настилка “БМВ”-то е поднесло и се е стигнало до челен удар с насрещно движещ се „Нисан“, със софийска регистрация.

Водачът на “БМВ“ е загинал на място, а тежко пострадали са двамата му спътници.

Потърпевши от пътния инцидент са и водачът на „Нисан Навара“-та – столичанин, жена – най-вероятно съпругата му, която е заклещена в автомобила в тежко състояние и дете – по първоначални данни със счупено краче.

Движението е пренасочено през Китен- ММЦ – Приморско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Кмете?
    В Русе има поне 10 пистови мотора, които са БЕЗ регистрационни номера и сигурно още пет пъти по толкова, които са с фалшиви, изкривени или със залепено по тях тиксо. Обърнали са Борисова и Цар Освободител на писта за състезания, умишлено форсират силно и горко и тежко на живущите там. Толкова ли никой не може да спре тези деца, които утре ще пълнят същата статистика като това 18 годишно момче
  • 11
    2
    Русе
    Нищо лично , но улиците се напълниха със девойки и младежи без никакъв опит, надянали се на скъпи и мощни автомобили. Резултатът е такъв , какъвто е - агресивните и малоумни си намират майстора. Същата работа е със тротинетките - качило се на мощна тротинетка и пердаши по тротоари и където му падне и после като го издумка някой по кухата тиква , рев и сополи. Не става така - или се спазват правилата и законите , или suum cuique .
  • 4
    1
    Гражданин
    Закон млад водач без стаж поне две години да не оправлява превозно средство без предружител с по голям стаж от поне пет години. Жалко за невинните хора .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари