Мъж загина при катастрофа по време на гонка в Ловеч

0

При инцидента има двама ранени

48-годишен мъж загина при челен удар на пътен възел в град Ловеч. Инцидентът е станал в късния следобед в петък. Мъжът е бил забелязан от полицията да кара без поставен колан и говорейки по телефона.

Мъжът отказал да се подчини на подадения му сигнал със стоп палка. Сместо да спре той ускорил и направил опит да избяга от полицията. Водачът навлязъл в насрещното платно на пътния възел и се ударил челно в лека кола, в която пътували баща и син, информира NOVA.

Водачът е загинал на място. Двамата мъже в ударената кола са ранени. Откарани са в болница. Загиналият има богато криминално досие, свързано с шофиране под въздействие на алкохол и наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Еха
    Един изверг и убиец по-малко на пътя!Естествен подбор!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари