150 години от създаването на "Дунав прес"

0

Кметът Пламен Стоилов поздрави ръководството на Дунав прес АД по повод 150 години от създаването на печатницата, която днес организира ден на отворените врати. За празника г-н Стоилов подари на изпълнителния директор г-н Алексиев картина на Доходното здание, един от символите на града.Дунав прес е олицетворение на това какво трябва да правим всички ние за да успява една фирма, за да успява едно предприятие, за да успява един град. Тази дългогодишна история е повод за гордост и е символ на развитието на Русе. Първата печатница в България е започнала да функционира именно тук и това прекрасно предприятие е нейн наследник“, допълни градоачалникът.

Сред официалните гости на събитието бяха още областният управител Симеон Иванов, зам.-областният управител Валентин Колев и прездентът на КНСБ Пламен Димитров.

Много български и чуждестранни партньори и приятели на печатницата също уважиха юбилея на Дунав прес. Всички те имаха възможност да разгледат съвременните производствени мощности на компанията, както и специално подредените експозиции на партньорите на дружеството.

Източник: Dunavmost.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари