ЕНЕРГО-ПРО връчи сертификат на "Дунав прес"

0
Печатницата стана третата компания в България, която получи удостоверение за зелена енергия
Печатницата стана третата компания в България, която получи удостоверение за зелена енергия

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, поднови удостоверението за зелена енергия на печатница „Дунав прес“ в Русе.

Година по-рано печатницата стана третата компания в България, която получи удостоверение за зелена енергия, гарантиращо, че 100 % от доставяната й електроенергия е произведена от възобновяеми източници. Новият документ беше връчен на изпълнителния директор на „Дунав прес“, Николай Алексиев от Богомил Недевски, началник отдел Продажби на ключови клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Дунав прес“ неизменно следва ясна фирмена политика, насочена към опазване на околната среда“, сподели Николай Алексиев. „Нашата компания винаги се е стремила да работи по целесъобразен и щадящ природата начин, като е инвестирала в оборудване, технологии и добри практики за осъществяване на своята дейност. Удостоверението за зелена енергия е потвърждение за пълната ни ангажираност към разумното управление на природните ресурси на нашата планета. Радваме се, че в лицето на нашия доставчик на електроенергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги срещнахме отличен партньор в нашата мисия да продължаваме да бъдем „зелена компания“, допълни директорът на Дунав прес.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е първата компания в България, която предостави възможност на клиентите си да удостоверят, че електрическата енергия, която закупуват е произведена изцяло от възобновяеми енергийни източници. Удостоверенията за зелена енергия се базират на Гаранциите за произход, издадени от Агенцията за устойчиво енергийно развитие.

„През последната година и половина нашето дружество връчи сертификати за зелена енергия на десетки фирми и предприятия. Това е показателен знак за развитието на философията за „зелената идея“ в нашата страна. За нас е важно, че ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги се утвърждава като успешен партньор на бизнеса у нас, който все по-целенасочено развива своята дейност в условията на ефективно управление на природните запаси“, заяви г-н Недевски, началник отдел Продажби на ключови клиенти в енергийната компания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари