15–годишна пръска съученици с газ в час по английски

0
15–годишна пръска съученици с газ в час по английски
Видео: БГНЕС

15–годишна пръска със спрей с нервно-паралитичен газ в час по английски, единият от съучениците й е бил с астма и изпада почти в безсъзнание, другият няколко дни лежи на системи в Пирогов. Случилото се става преди великденските празници в столична гимназия, съобщава БГНЕС.

В дните преди ваканцията в училището нищо не предвещава подобен инцидент. В класната стая децата учат английски и всички са съсредоточени. В един момент обаче настава смут, 15–годишната Камелия взима от чантата на своята приятелка флакон с газ и пръска единият от съучениците си. Класната реагира веднага и извежда децата.

Силният газ бързо се разпростира в затворената стая и така децата вдишват от него. Те кашлят, държат се за корема. Всеки има различни оплаквания – от стомашни болки, позиви за повръщане до алергични кашлици. Валери, който е напръскан стигнал до болница, където лежал на системи, а Георги, който е бил до него, изпада почти в безсъзнание и за известно време цялото му тяло е било изтръпнало. Момчето има астма и за него подобен газ можело да има фатални последици.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари