11-годишна "булка" накара света да се разплаче

0

Историята на 11-годишната Джоузи Зетц от Калифорния накара света да се разплаче. Баща й, 62-годишният Джим, е с диагностициран рак на панкреаса, последен стадий. За него няма никаква надежда, че ще дочака сватбата на дъщеря си. За Джоузи няма никаква надежда, баща й да я заведе до олтара. Ето защо, Джоузи решила да сбъдне една от съкровените си мечти и едновременно да зардва татко си за рождения му ден.

Фотографката Линдзи Вилаторо, планирала "сватбена церемония", за да "позволи на момичето да се докосне до момента, в който баща й я води до олатра”. Линдзи направила всичко необходимо да сбъдне мечтата на малкото момиче, да бъде „истинска” булка в присъствието на любимия си бaща.

"Това е най-емоционалният ден в живота ми, никога няма да го забравя, а един ден, когато наистина се омъжа, поне ще имам спомен за моя татко”, споделя през сълзи детето. "С мама Грейс, татко Джим и многото гости проляхме реки от сълзи, но имаше и много усмивки и веселие. Този ден ще остане завинаги в спомените ми и ще си мисля за татко с усмивка."

А фотографката допълва: "Искам хората да видят тази история и да се почувстват като част от това мило семейство. Приближава денят, когато Джим няма да бъде с тях. Затова, те позволиха на всички да видят тяхното семейство и да почувстват болката им. Целта ми е да увековечим личността. Всички се концентрират върху смъртта, а не върху красотата на личността, която остава спомен зад себе си ".

Източник: Bulgariautre
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари