103-годишен мъж се жени за трети път

1
Иракчанинът вече е баща на 15 деца и на стотици внуци
Иракчанинът вече е баща на 15 деца и на стотици внуци Снимка: Twitter

Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 г., решил да се ожени за трети път, за да има повече деца, съобщи Arab News, цитирано от БГНЕС.

103-годишният иракчанин, който вече е баща на 15 деца и на стотици внуци, според изданието, е искал да се ожени отново, след като втората му съпруга го напуснала. Избраникът на столетницата е 37-годишна жена, церемонията се състоя в началото на апри

Както каза един от синовете на Ал-Мансури, столетникът изчакал няколко месеца за завръщането на втората си съпруга и се решил на трети брак едва, след като това не се случило. Самият столетник твърди, че не иска нищо от децата си, а само се моли да ги благослови Всевишният и да не го оставят.

Както разбра Arab News, мъжът далеч не е най-многодетният баща в семейството. 72-годишният му син има 33 деца от девет брака.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Гост
    Избраникът на столетницата е 37-годишна жена?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари