10 успешно реализирани проекта в Русе

0

Днес г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе участва в среща, свързана с представянето на повече от 10 успешно реализирани проекта.

Акцентът беше върху изключително високите международни награди за качествени социални проекти, връчени за пръв път на проект с партньор от България. Те са координирани от Русенския университет „Ангел Кънчев“ и от председателят на DANET и директор на ILEU към Университета в Улм, Германия г-жа Кармен Щаделхофер.

В тази връзка ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева награди г-жа Щаделхофер и кмета на община Сливо поле г-н Валентин Атанасов.

Сред официалните гости бяха още председателят на Общински съвет Русе чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, представители на академичното ръководство на Университета, ИД началникът на Регионалното управление на образованието г-жа Росица Иванова, преподаватели и гости.

Г-н Колев приветства участниците, пожела им ползотворна работа и изрази подкрепа за бъдещи инициативи, подпомагащи развитието на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари