10 причини една жена да изневери

0
Изневерите почти винаги са по едни и същи причини, ала рогоносците се замислят едва, след като опитат и киселата част от грейпфрута
Изневерите почти винаги са по едни и същи причини, ала рогоносците се замислят едва, след като опитат и киселата част от грейпфрута

В свят с мъжка солидарност, всеки амиго осъзнава защо изневярата от страна на мъже може да бъде разбираема и простена.

В нашите откачени светове винаги може да се измисли причина, която звучи по-абсурдно и от поставянето на бабуни на магистралата, пише Men.bg

Такъв пример може да бъде дори и скромното "Не ми харесва новият й цвят на косата!".

Изневерите почти винаги са по едни и същи причини, ала рогоносците се замислят едва, след като опитат и киселата част от грейпфрута. Вижте някои оправдателни поводи, за да влезете в лигата на благородните елени:

1. В днешното натоварено ежедневие се оказва, че любовта е откриването на правилния човек, с когото можете да станете дебел. И ако преди връзката сте занимавали активно, изграждайки добро телосложение, то във връзката със сигурност сте имали достатъчно време, за да превърнете корема в бирено шкембе. Жената също има очи и помни много добре какво е избрала в морето от ходещи пениси. Сваленият гард е гаранция за бъдещи главоболия. Обратно в залата, шишко!

2. Размиването на границите между елегантната визия и "Како, дай 20 стотинка, ма!" е само една крачка. Женското око винаги е гладно и първо оценява външният ви вид. Това означава, че брадата трябва да е тримната, дъхът трябва да бъде различен от пометнала катеричка, а космИте на необичайните места трябва да изчезнат. Щом есенцията започне да изпреварва официалната поява, бъдете сигурни, че ходите по ръба на отношенията.

3. Колкото повече свикваме с една жена, толкова повече не ни пука за нейните чувства, желания и интереси. Ясно е какво виждаме всички - безплатен и гарантиран секс. Мило, имаш проблеми в работа? Изобщо не ни интересува, а сега да започнем с множествен оргазъм. За проникването в райските порти трябва да бъдете подготвени за съсредоточаване в нейните желания и мераци. Представете си колко внимателни сте били на първата лекция в университета, така трябва да бъдете и с нея, когато започне да говори. Секунда невнимание и тъщата е дошла за месец на гости!

4. М-да, порното не е пристрастяващо, не може да навреди толкова много, стига да не сте сложили очилата заради него. Колкото и железен да е един мъж, 15-те ръкоблудства на ден ще се отразят на вашите задължения в леглото. Оставате с по-малко плувци и сексуалните мераци изчезват като старите пари. Не бъдете егоист, споделете своя Ескалибур с милото - и тя душа носи!

5. Нямаме нищо против верните мъже, но сериозното обвързване винаги води до загуба на интерес. Една жена остава вярна, когато разбере, че има други хиени близо да вас и всички те мечтаят за онова парче месо. Свалете гарда и ще е сигурно, че една вечер симпатичният колега ще постигне много повече от дълбочинно качествено интервю за анализ. Странно е, но жената трябва да вижда, че има конкуренция!

6. Ако мислите за кредитите, работното място, вечерният курс, бъдещата командировка и тайно се надявате, че ще довършите трите висящи проекта, тогава изобщо не ви е до поредната измислена годишнина или празник. Мъжете никога не са били добри в помненето на дати или други такива изяви. Дори не се опитваме да бъдем романтични - милото иска подарък, отиваме с нея и го купуваме, какво може да се обърка? Липсата на сантименталност и внимание към детайлите е сериозен пропуск. Това е белег, че изобщо не ви пука за тази връзка и паметно събитие в отношенията е вечерта, когато объркахте дупките.

7. Знаете ли каква е тайната за пълното щастие в такива моменти? Това е тайната на множествения оргазъм! И в какво се изразява той? Не е важно колко голям потенциал носите, а как точно я задоволявате. Мъжът разполага с 2 ръце, полов орган и език, комбинацията от всички може да доведе до най-близката възможна нирвана в спалнята.

Сексът, господа, не е просто клатенето на старото легло с пружината, той трябва да бъде изкуство, наука и дори предизвикателство. Това означава, че през уикенда може да бъдете готови да зарежете всичко и да бъдете възбудител и причинител на голата 10-ка. Всички методи са позволени, както и паузите. Една добре наобичана жена никога не може да забрави тези качества!

8. Дарообменът е нещо, върху което се гради целият свят. Получавате нещо и давате нещо. Поемате въздух и го изпускате за следващата жадна глътка. Процесът не може да се обръща. Опитвали сме го, виждали сме ефекта и сред други. Скъпите подаръци правят добро впечатление, но високата летва означава, че от телефон ще трябва да минете на кола, а след това и на жилище, екскурзии и т.н. След като парите свършат, влиянието Ви също приключва. Запомнете го!

9. Един чест повод за поставянето на рогата е, че никога не сте проявявали характер. Ако винаги сте съгласен с една жена, никога не проявявате поне малка доза егоизъм. Може да сте перфектният партньор, но когато оставите контролът изцяло в ръцете на милото, забравете, че ще бъде още дълго време вярна. Безусловната вяра, слонското доверие и угаждането на прищевките, са чудеса, които никога не водят до нещо добро. Жените се отегчават и често искат да усещат мъжкото присъствие - поне малко доминация от време на време.

10. В последно време продължава да се прокламира теорията, че мъжът привлича жената, която най-много прилича на него. Ако това е вярно, значи почти всички искат манипулативна социопатка, чийто интереси не стигат по-далече от носа й. Всяка следваща, прилича на старата - разликите са в името и фигурата й. От години се опитваме да докажем, че добротата носи само рога и кредити, но никой не ни вярва. Все пак имаме романтика, чисти чувства и още много прах в очите!

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари