10 глупости за iPhone 7

0
Apple най-вероятно ще нарече следващото устройство от серията iPhone, iPhone 7, тъй като ...
Apple най-вероятно ще нарече следващото устройство от серията iPhone, iPhone 7, тъй като ...

Следващият модел на iPhone най-вероятно ще бъде представен не по-рано от септември тази година.


Въпреки че има няколко месеца преди официалното откритие, вече има изтекла информация за това как ще изглежда новият Apple телефон, спекулира се и относно новите характеристики, който американският технологичен гигант планира да представи на потребителите.


Ето и информацията, която публикува Business Insider за дългоочакваното устройство.

1. Името

Apple най-вероятно ще нарече следващото устройство от серията iPhone, iPhone 7, тъй като телефонът се очаква да е много различен  от предшественика си iPhone 6 или iPhone 6 Plus. Някои издания все пак го наричат iPhone 6s, според тях Apple ще продължи традицията си да изчаква 2 години преди да даде ново име на мобилното устройство.

 

2. Датата

Официалното откритие на новия iPhone може да е на 25 септември, според блога Mobile News, които цитират вътрешен информатор. Компанията със сигурност ще пусне на пазара iPhone 7 през септември, както е правила през миналите години.


 3. Размери

Следващият iPhone може да дойде в два размера, както iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Някои сайтове смятат, че Apple ще се придържа към размерите, представени до сега, а именно - 4,7 и 5,5 инча.


4. Издържливост

Очаква се предстоящия iPhone 7 или iPhone 6s да е по-издържлив. Компанията ще използва алуминии от серията 7000, използвана и за Apple Watch. Смята се, че този вид алуминии е 60% по-издържлив от този използван за iPhone 6 и 6 Plus.


5. Алуминии

iPhone 7 може да е една идея по-голям от iPhone 6. Според сайта Kuo новото устройство може да е с 0,15 милиметра по-високо и 0,2 милиметра по-дебело. Не се знае защо компанията е направила тази малка промяна в размерите, но се предполага, че може да е заради новото алуминиево покритие.


6. Трети вид

Има вероятност да станем свидетели на 4-инчов iPhone. Тайванското издание Digitimes пише, че Apple планира производството на три вида iPhone - 4.7 инчов, 5,5-инчов и нов модел 4-инчов. Все пак не се знае колко е достоверна информацията на Digitimes.


7. Home button

 

Apple може да отстрани от дизайна на телефона Home бутона. Спекулира се, че нов дизайн на iPhone може да интегрира тази функция директно на touch екрана.


8. Цвят

Може да станем свидетели на първия розов iPhone. Наскоро Wall Street Journal писа, че компанията тества нов розов вариант на телефона. От изданието уточниха, че не се знае дали този вариант въобще ще бъде представен на публиката.


9. Камера

Очаква се новият iPhone да притежава много по-добра камера. Wall Street Journal предаде, че Apple придобива базираната в Израел компания за камери LinX за приблизително $20 млн. Предполага се, че LinX ще работи над усъвършенстване на камерата на телефона чрез намаляване на снега, подобряване на качеството на картината и добавяне на 3D ефекти към снимките. 


10. Процесор

 

Следващият iPhone ще има по-добър процесор. Apple обикновено подобрява процесорите в устройствата си, така че няма да е изненада за любителите на iPhone, че ще се насладят на по-бърз и по-мощен процесор.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари