Златна есен: Очаква ни слънчев вторник

0
Максималните температури скачат до 25 градуса
Максималните температури скачат до 25 градуса

Максималните температури скачат до 25 градуса

Във вторник преди обяд в отделни затворени котловини и около водните басейни ще има мъгла или ниска облачност. През деня ще е предимно слънчево, предаде БГНЕС.

Ще продължи да духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, в отделни райони и малко по-ниски и ще има слани, в София - около 2 градуса. По-топло ще бъде по Черноморието със сутрешни температури до 12 – 13 градуса. Максималните температури ще бъдат между 18 и 23 градуса, в София – 20 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места с ниска облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 17 – 18 градуса. Температурата на морската вода е около 18 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В сряда съществена промяна на времето не се очаква, сутринта ще бъде студено, следобед максималните температури ще бъдат между 19 и 22 градуса, за София – 20 градуса. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари