Tова вече е жега!

6

Очакваме горещата вълна утре да достигне своя връх и пик. И черешката на тортата с максимални температури на места вече и до 32° - 33°С

Разбира се, в помощ за реализирането на такива градуси ще се включи отново юг-югоизточен вятър. Слънцето ще прозира и грее през висока облачност в комбинация с пустинен прах и атмосферата и на 1-ви април ще бъде силно "задимена", пише Меteo Bulgaria.

И през идната нощ температурите ще "се хванат на шарено хоро" и ще ни предложат микс от разлики на малки площи в зависимост от липсващ или наличен южен вятър. А такъв, и то добре изразен, ще духа над доста райони, най-вече планински и припланински и из Лудогорието, докато в низините ще е почти тихо.

В картите разбивка с хода на градусите в 22:00, 01:00. В повечето населени места минималните стойности на 31-ви март с/у 1-ви април ще са от 10° до 16°С.

Очакваме и ново увеличение на високата облачност в следващите часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари