Защо банкнотата от 100 лева има най-положителен заряд?

2
Банкнота с по-висока номинална стойност обикновено има способността да провокира в нас по-силни чувства
Банкнота с по-висока номинална стойност обикновено има способността да провокира в нас по-силни чувства

Напоследък все по-често психолози, астролози и дори финансисти говорят за невидимата сила на парите.

За тази, която остава скрита от погледите, но която може да направи бедняка богат, а заможния да разори. Всичко идва от отношението към парите и от мисълта, с която те се използват, пише Всеки Ден.

Банкнотата от 100 лева има най-силен и положителен заряд за човека не само заради високата й стойност, а и заради положителните мисли и емоции, които тя поражда в съзнанието. Експертите съветват това положително отношение да бъде пренесено и върху монетите и банкнотите с по-малка стойност, защото именно усещането за богатство и сила придава на банкнотите сила.

С подобно отношение на любов и благодарност към парите се привличат още средства. Мислете, че всяка стотинка е огромното богатство, към което вие се стремите и което ще имате, ако не спирате да обичате парите, да ги уважавате и да не ги пазите единствено и само за себе си, съветва авторът на книги за парите Деян Раднев.

Той изтъква, че много хора държат спестяванията си под дюшека, но тези пари нито са ги излекували от заболяване, нито са направили живота им по-лек и по-щастлив. Може само да им докарат злини от рода на обир от познати или непознати крадци. Това е така, защото въздействието на парите в живота на хората и влиянието, което те оказват, са следствие от начина на тяхното използване, а не от самото им съществуване.

С помощта на Кирлиановата фотография са правени снимки на банкноти с различна номинална стойност. Резултатът показва, че колкото по-висок е паричният номинал на една банкнота, толкова по-силно енергийно излъчване има тя. Банкнотата с по-висока номинална стойност обикновено има способността да провокира в нас по-силни чувства, породени от факта, че може да си купим повече неща с нея.

Чувството, което ние излъчваме към банкнотата, я захранва на енергийно ниво, което определя нейния интензитет на излъчване. За да се постигне желаният успех, се изискват силна вяра и постоянство. Едно от тях ако липсва, успехът няма да е пълноценен, сигурен и категоричен. Представете си, че искате да привлечете в живота си един милион лева.

Няма невъзможни неща. Всяка цел е постижима. Докато човек носи съзнание на беден човек, няма как да стане богат, защото той самият сътворява реалността си такава, каквато я вижда в съзнанието си. За промяна на материалното богатство е нужно да се промени и съзнанието.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари