Зарко в любовен триъгълник с ученичка от Русе?

0

Зарко ( бел.а. Светлозар Савов – ММА борец ) нашумя повече с любовите си отколкото с мачове. Mного хора го обвиняват,  че спортистът се снима и тагва с личния си живот повече, отколкото с професионални постижения в областта на спорта.

Това се доказа от поредния секс триъгълник, който се очертава в БГ шоубизнеса, пише БЛИЦ.

Скандалният плейбой отскоро се тагва с 18 годишна ученичка на Английската профилирана гимназия в родния си град Лора Лилова. Невръстната Лора е едва 18 годишна, докато загорелият плейбой гони 30-те.

От колко време е връзката им не е известно  и дали е бил с нея докато е била непълнолена, също можем само да гадаем, но в Русе запознати говорят, че  ММА-цът има тайна връзка с една от претендентките за Playmate 2017, също така фитнес модел  и специалист по хранене Силвия Белчева.

Двамата делели обща страст в спорта и се запознали по време на тренировки в Русе. Наша фенка, която следи профила и на двамата ни изпрати неоспоримо доказателстюо относно това, а именно снимки от една и съща баня, от която двамата постват във Facebook и Instagram профилите си. От снимките се вижда ясно, че банята е една и съща, а зад нея има врата апартамент, което отхвърля версията, че това може да е комерсиална сграда. Зарко се тагва от банята с хаш-тагове „ сутрешна тренировка„ И  „почистване“…а дамата с мотивационни фитнес послания, но кой кого тренира и в какво се състоят тренировките  остава мистерия.

Белчева е по – голяма от Зарко,  има дете от американец, и е прекарала доста време от живота си в чужбина, но се шушука, че именно връзката й с бореца я задържа в малкия провинциален град. Въпреки, че е на 33 тя има едно от най- секси телата в БГ, и обожателите й са много.

Зарко доста време бе в затишие след като Деси Слава го замени с друг ММА- боец, което беше като нокаут за Зарко и го вкара в 9та глуха. И не само там – спортистът тотално се пропи, изпадайки в  алкохолна дупка по дискотеки и барове в Русе. Ето обаче, че слънцето огря за него и русенският плейбой може да се похвали не с 1 а с 2  попадения, както нашата фенка ни осведоми.

Приятели на Зарко също коментират, че му е време да си стъпи на краката след многото изцепки с Деси Слава пред цяла България в шоуто Bog Brother.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари