Започна гласуването за БГ песен на Евровизия 2021

0
Българската участничка Виктория Георгиева събира мнения до 1 март
Българската участничка Виктория Георгиева събира мнения до 1 март

Виктория представи всички потенциални парчета, мнения ще бъдат събирани до 1 март

Процесът по избора на българската песен за тазгодишното издание на Евровизия официално започна. Това се случи със старта на платформата Bulgaria2021.com, където меломани от цял свят ще могат да гласуват за любимото си изпълнение на Виктория Георгиева, съобщава Монитор. Феновете ще дават мнение за песните, които изберат, като по този начин ще помогнат на екипа на певицата при навигацията в избора на творбата, която да брани честта на страната ни в Ротердам напролет.

"Израстването може да има много измерения. Понякога връщането към корените е това, което ти помага да осъзнаеш точно кой си. По този начин ще видиш голямата промяна и стъпките, които си извървял. Така ще можеш да откриеш твоето истинско призвание. Growing Up Is Getting Old е песен за надеждата, която през цялото време се крие в нас. Човек трябва да вярва в себе си и да се бори за мечтите си", споделя Георгиева по адрес на последната си излязла песен от албума. Самият диск ще се появи в завършен вид в стрийминг платформите на 26 февруари.

За да оставят мнението си в специално създадената за целта платформа, феновете трябва да попълнят анкета с личните си данни - име, държава и имейл. След като коментират песните, които ги впечатлят, те трябва да се съгласят с общите условия и така отзивите им ще бъдат изпратени до екипа на отличничката от X Factor, който ще каже окончателната си дума след няколко седмици.

Събирането на гласове от страна на меломаните ще продължи до 1 март,

като по-късно през месеца ще бъде съобщено официално и коя песен ще ни представи на конкурса. Освен мнения на слушатели, Виктория и компания ще заложат и на фокус групи, мнения на други специалисти и т.н. при взимането на финалното решение.

Евровизия 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май в Ротердам. Концертите ще бъдат излъчвани от 22 ч. по БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари