Запалиха украинска кола във Варна, изгоряха още две

2
Доброволци от украинския културен дом във Варна не изключват версията пожарът да е умишлен, наред с десетки други посегателства срещу украински граждани
Доброволци от украинския културен дом във Варна не изключват версията пожарът да е умишлен, наред с десетки други посегателства срещу украински граждани Видео: NOVA

Полицията работи и по версия за умишлен палеж

Три автомобила изгоряха пред блок във Варна, предаде NOVA

Предполага се, че става въпрос за умишлен палеж. Колата, от която всъщност е тръгнал пожарът, е била с украинска регистрация.

Живеещите на ул. „Роза” са събудени от силен взрив през нощта. „Чу се силен тътен. Помислих, че е от камиона за смет, но се чу втори тътен, жена ми реагира, кучето започна да лае и звъннахме на 112”, каза Калоян Петков.

Хората излезли навън и видели 3 горящи автомобила. Скоро на мястото идват и екипи на пожарната.

Огънят е тръгнал от автомобила с украинска регистрация, а полицията вече работи по всички възможни версии, включително и умишлен палеж.

Съседи разказват, че собствениците на украинския автомобил са били наематели в блока. Не ги виждали често, но били културни хора. „Хората са спокойни. С нищо, никога не са създавали проблеми, абсолютно нормално се движат по улицата, приветстват хората. Не са конфликтни”, коментира Максим Димитров.

Доброволци от украинския културен дом във Варна не изключват версията пожарът да е умишлен, наред с десетки други посегателства срещу украински граждани.

Преди дни в Бургас беше задържан мъж, който заби кирки в два украински автомобила. Дали и в този случай причината ще се окаже украинската регистрация, ще установи полицията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    аз
    тя за това е бедна
  • -1
    1
    Qqq
    Много прости хора живеят в бедната ни държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари