Разследват и за купуване на гласове задържаните при наркосделка във Варна

1
Арестуваните са на възраст между 15 и 62 години
Арестуваните са на възраст между 15 и 62 години Видео: bTV

Арестуваните са на възраст между 15 и 62 години

Полицията във Варна разследва за купуване на гласове групата, която вчера беше задържана при сделка с наркотици на паркинга на голям хипермаркет в града.

На един от адресите, на които са извършени претърсвания по време на операцията, са открити списъци с имена и адреси на хора, както и техните ЕГН-та.

Зрелищната акция беше реализирана посред бял ден, като на място бяха задържани четирима души с близо килограм метамфетамин, информира bTV.

Предполага се, че арестуваните са част от организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Задържано е и лицето, в което са открити списъците.

Арестуваните са на възраст между 15 и 62 години – част от тях са криминално проявени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари