Момчета пребиха украински музикант във Варна

2
Кирил Роховец е със счупен нос
Кирил Роховец е със счупен нос Снимка: NOVA

Кирил Роховец е със счупен нос

Тийнейджъри нападнаха известен украински музикант. Става въпрос за Кирил Роховец, по известен с псевдонима Орфи. Престъплението е извършено в центъра на Варна, а 19-годишният младеж твърди, че с нищо не е провокирал нападателите. Имало е множество удари - един от които в лицето, вследствие на което е бил счупен носът му.

Кирил Роховец или познат още като Орфи е артистична натура. Роден е в Украйна и се занимава с музика още от най-ранна детска възраст.

Още тогава ме каниха и в някои от най-известните телевизионни предавания в Русия, Казахстан, Украйна и Беларус”, разказа Орфи.

Преди година младежът бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и сигурно място.

Мислех, че ще намеря сигурност в България, защото моите родители и приятелите ми казваха, че тук е безопасно за нас”, обясни той.

В края на февруари обаче, докато се прибира към дома си, Орфи бива нападнат от двама тийнейджъри.

Просто вървях и гледах в телефона си, когато някакви момчета дойдоха при мен. Бяха на около 15 години, но изглеждаха видимо пияни и започнаха да ме удрят. Бях много объркан, защото до този момент никога досега не съм бил удрян. Бях шокиран, но успях да изляза на улицата и спрях първата кола на пътя. Когато го направих и шофьорът излезе от колата, момчетата се уплашиха и избягаха”, разказа младежът.

Малко по-късно последвала и втора атака.

„Започнах да записвам видео, защото това беше първият път, в който някой ме удря и исках да покажа записа на полицията. Когато видяха, че снимам с телефона си обаче, тези момчета отново дойдоха при мен. Опитах да избягам, защото не искам да се бия с никого, просто не съм такъв човек”, поясни Орфи.

Той обаче не успява да избяга и бива повален на земята. Следва удар в лицето на украинеца. За щастие в този момент минава патрулен автомобил на полицията, а малко по-късно пристига и линейка. След инцидента нападателите биват отведени в близкото районно управление. От МВР съобщиха за NOVA, че тийнейджърите са познати на полицията. Тъй като са непълнолетни е сигнализирано до родителите им. Назначени са съответните експертизи и по случая вече работи Районната прокуратура. След инцидента обаче Орфи споделя, че не чувства гняв.

А случилото се далеч не го отказва от бъдеще в музикалната кариера.

Станах много по-силен. След операцията носът ми изглежда малко по-различно и лекарите казаха, че няма как да се изправи, но пък приятелите ми казват „О, не се притеснявай, всичко е наред, почти не си личи”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    Бидон за Зеле, Колбаси от...
    Ае, що се пишеш "Българин" бре? Ти не си българин, ти си платен козяшки трол, изпитващ някаква безсмислена русофобия, най вероятно защото някоя "девочка" не ти е писала втори път във фейснята, или "Инстаграм"...и прочее... Тоест би могло да е така, ако харесваше "девочки", макар че у вашия край там, отвъд Голямата Локва, сега е модерно да си джендърски педал... Не знам, нещо не ви е наред на Вас от "Козяк" 19.
  • 1
    10
    чичомиткобрат
    Исках да напиша "и аз съм за Русия"
  • 3
    9
    чичомиткобрат
    И аз за Русия, против обикновения украинец проблем нямам, да ги биеш е безсмислено и крайно, след като даже не правят нищо. Нито са нагли със скъпи коли дс дрифтят по плажа или пиянибда правят катастрофи, или да провокират национализъм, тогава има повод да изядат пердах. Но тпя нищо не е правел, това си е чист вандализъм и простотия.
  • -9
    8
    Българин
    руZZшлямските пияни келешчета са се насрали да отидат на фронта да ги моГилизат в окупацията и тръгнали да се правят на интересни на някакво музикантче! Бахти жалките боклуци нещастни! РуZZшлямистан-най-смешната и пропаднала кочина на Света! Слва Украiна!
  • 4
    7
    Отегчен до 6
    Там е работата, че в такива дописки се гледа само от едната камбанария. А обичайно има и втора. И тогава нещата стават значително по лесни за обяснение. А педрасите са си коварни вещества.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари