За изборните сондажи и истината

2
"Нека сме по-малко наивни и повече борбени и недоверчиви.", съветва дисидентът
"Нека сме по-малко наивни и повече борбени и недоверчиви.", съветва дисидентът Снимка: Фейсбук

Уважаваният български дисидент Петър Бояджиев с коментар за проучванията на изборните нагласи у нас: 

"Няколко думи за сондажите и тяхната истина. Аз съм убеден, че ще има големи изненади и различия със прогнозните сондажи, ако се вземат мерки и не се допусне Михаил Константинов да манипулира данните след като влезнат в машините. Много от сондажите работят в синхрон с бъдещите манипулации. За републиканци за България дават 0,5 %.

Ами не го приемайте като подкрепа за тях от мен, но използувайте разумът си 0,5 % от възможни 3 000 000 гласоподаватели това прави 15 000. Може ли сериозен човек да се съгласи, че той си е подигурил само толкова до сега. Ами несериозно е. Той вече е отцепил няколко пъти по толкова от ГЕРБ, а ще привлече и от Сащ и от чужбина. Нека ви припомня, че до последно за ДОСТ даваха 0,8 % през 2017 година, а за ДПС даваха винаги с 3-5 процента повече от това което получиха. А ДОСТ получи официално около 3 % плюс поне 30 000 гласа които Михаил Константинов открадна в машините и прехвърли към дпс, защото те бяха я съвсем окършили.

Аз бях на терен, ами техните хора се страхуваха да излезнат на мегдана и да агитират. Всичко правеха по нощите и афиши и заплахи и купувания. На 26 декември 2016 година бяхме хиляди на чешмата, а те се бяха изпокрили и не се появяваха изобщо. Бяха изпратили десетина невръстни деца с байраци на дпс. Ами какво да правим да бием хлапетата от на по 12-13 години ли. Съжалих ги децата. Питам ги защо са там. Абе бате не ме питай бе, нали знаеш. Така, че нека сме по-малко наивни и повече борбени и недоверчиви."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари