Петър Бояджиев: Вицетата им са партийни стражари

0
Вицето на Радев е партийният стражар на БСП Илиана Йотова. Вицето на Герджиков е партийният стражар на ГЕРБ някаква си подполковничка
Вицето на Радев е партийният стражар на БСП Илиана Йотова. Вицето на Герджиков е партийният стражар на ГЕРБ някаква си подполковничка Снимка: Sportal.bg

Какво да кажем за кандидата за президент А. Герджиков?

Ами започва със една голяма и нагла лъжа - аз не съм кандидат на ГЕРБ и ДПС. Още в началото на тази лъжа прозира нечестност и лицемерие.

Ами драги ми ректоре, имайте достойнството и честността да кажете истината, а не Бойко Борисов да се крие зад Вас. Разбира се, че това макар и в по-малка степен важи и за останалите двама основни кандидати. Вероятно най-малко валидно е за Лозан Панов, защото първо отношенията му с "Правосъдие за всеки" са отдавна и второ начинът, по който той си е избрал вицето е напълно различен.

Вицето на Радев е партийният стражар на БСП Илиана Йотова. Вицето на Герджиков е партийният стражар на ГЕРБ някаква си подполковничка. И двете вицета не са избор на кандидатите а поставени от съответните партии. Поне това мисля е трудно оспорима. Особено ако си спомним крилатата фраза на Илияна Йотова от преди години. Внимавай и не забравяй кой ти дава този стол.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари