Явор Дачков: Кирил Петков налива вода в мелницата на "Възраждане"

1
Досега ПП можеше да изглежда като жертва на мафията, сега се държи като самата нея
Досега ПП можеше да изглежда като жертва на мафията, сега се държи като самата нея

Досега ПП можеше да изглежда като жертва на мафията, сега се държи като самата нея

"Очевиден разпад и приключване на промяната". С този коментар журналистът Явор Дачков започна анализа си на актуалната политическа обстановка в страната.

"Няма да има кабинет в рамките на този парламент. Няма да могат да купят достатъчно депутати. Губене на време е тази агония, не разбирам защо я правят, не е в техен интерес", добави той в интервю на Даниела Големинова в предаването "12+3" по БНР и прогнозира предсрочни избори в края на септември 

Според Дачков досега "Продължаваме промяната" е можела да изглежда като жертва на заговора на мафията и Слави Трифонов, а сега започва тя да се държи като самата мафия:

"Хората започнаха да виждат все по отвратителни сцени".

Журналистът изказа мнение, че с поведението си Кирил Петков и Асен Василев "наливат вода в мелницата на "Възраждане":

"Най-големият проблем за управлението са самите те. ... Това управление пада, защото те не могат да се справят с управлението. И колкото по-рано влезе този експеримент с промяната, толкова по-добре".

По думите му държавата се управлява от Лена Бориславова, началник на кабинета на премиера Кирил Петков.

Най-голямото престъпление на управляващите е прекъсване на договора с "Газпром", смята Явор Дачков:

"Оставиха българската икономика в хаос - без ясни договори откъде ще идва друг газ. ... В желанието да прехвърлят доставките от Русия на САЩ, откъдето е много по-скъпо, те направиха национално предателство. Ако другият газ е бил по-изгоден, мислите ли, че досега България нямаше да го купува. Кой е бил против Америка? Бойко Борисов ли, Сергей Станишев ли, Иван Костов, ли? България купува от Русия не защото е зависима от нея, а защото това е най-прекият, най-сигурният и най-евтиният от всички други възможни начини за доставки на газ".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари