Николай Събев вън от листите на ПП за предстоящите избори

1
Транспортният министър в оставка, известен още като "Ник", на депутатите не е известен, защото не са го виждали
Транспортният министър в оставка, известен още като "Ник", на депутатите не е известен, защото не са го виждали Снимка: БГНЕС

Транспортният министър в оставка, известен още като "Ник", на депутатите не е известен, защото не са го виждали

Транспортният министър Николай Събев най-веротно няма да е в кандидат-депутатските листи на “Продължаваме промяната” на очакваните предсрочни избори.

Това са потвърдили пред “Труд” членове на правителството в оставка, които обясниха отпадането на Събев с охлаждане на отношението към него от страна на Асен Василев и Кирил Петков, без значение, че той беше едни от щедрите спонсори на ПП.

За шестте месеца на поста Събев, който е известен с куриерската си фирма “Еконт”, не предприел никакви действия и само натрупал недоволство към управляващата коалиция от бранша. Непрекъснато се оплаквал само със статуквото и чиновниците от ведомството, които уж саботирали работния процес.

“През цялото време личеше некомпетентността му по ключови въпроси за транспортния сектор”, обявиха преди дни превозвачите, които бяха категорично против Събев да бъде отново министър при евентуално ново правителство на ПП.

Срещу бизнесмена се изказа и депутатката от ДБ Зорница Стратиева, която от месеци се опитвала да зададе въпрос на транспортния министър, но без успех.

“Министър Събев е известен в обществото като “Ник”, на нас, депутатите обаче той не ни е известен, защото ние не сме го виждали.

"На коалиционните преговори не го видяхме, включи се по видео, ама екрана беше тъмен. На експертни коалиционни съвети по тема “Транспорт” не идва”, написа Стратиева, която е избрана от Перник и описа драматичното пътуване с БДЖ до София заради неработещи каси и мръсни вагони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Райчо
    Да си го държат “Ник” в Софето, на нас в Русе ни стига един завършен олигофрен като Пенчо от Бенгази.
  • 6
    3
    Ппрп
    Ех отлетя летище Русе -Щръклево Бързи и чисти влакове А ферибота Русе Гюргево?
  • 10
    2
    Оффф
    Всъщност, деди изглежда като на 80, но се оказва, че е само на 62. И си има колосални проблеми с дъщери и любовница, които са в перманентна война.
  • 11
    1
    Минчо
    "Ник" е хитра малка маймунка. Препоръчвам, някой да си сложи радарите какво се случва със и покрай ферибота в Русе. Маймунката ще изпапа бизнеса, веднага след като държавата инвестира в него. Нашите пари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари