Яна Илиева встъпи в длъжност районен прокурор на Районна прокуратура – Русе

0
Актът за встъпване беше връчен от Георги Георгиев
Актът за встъпване беше връчен от Георги Георгиев

За втори мандат Яна Илиева встъпи в изпълнение на длъжността административен ръководител – районен прокурор на Районна  прокуратура – Русе.

Актът за встъпване беше връчен от Георги Георгиев – административен ръководител - окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Русе.

Прокурор Илиева е избрана за длъжността от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет с единодушно решение от 11.12.2019 г. Тя има над 20 години юридически стаж в съдебната власт като прокурор. Започнала е работа през 1999 г. като съдебен кандидат в Окръжен съд – Русе. Година по-късно е младши прокурор в Районна прокуратура – Бяла, където през 2001 г. е назначена за прокурор. От 2005 г. работи в Районна прокуратураРусе, където изпълнява длъжността „прокурор“, а от 2014 г. с решение на Висш съдебен съвет, е назначена за административен ръководител – районен прокурор на същата прокуратура.  С решение на ВСС  от 11.12.2019 г.  отново е избрана за районен прокурор на Районна прокуратураРусе. Има ранг „прокурор във ВКП и ВАП“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари