Назначиха Иво Георгиев в Окръжна прокуратура - Русе

3
Прокурорът е спечелил конкурс за длъжността
Прокурорът е спечелил конкурс за длъжността Снимка: Dunavmost

Прокурорът е спечелил конкурс за длъжността

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи 10 класирани кандидати на длъжностпрокурор“ в окръжните прокуратури, съгласно обявения конкурс с решение на ПК-ВСС по протокол № 28/26.07.2023 г. (обн. ДВ, бр. 66/01.08.2023 г.).

На основание чл. 160, във връзка с чл. 186а, ал. 4 от Закона за съдебната власт, са назначени, считано от датата на встъпване в длъжност, както следва:

- Гергана Бучева на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Кюстендил,

- Антон Славчев на длъжностпрокурор“ в Софийска градска прокуратура,

- Теодора Начева на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Враца,

- Олга Артинова на длъжностпрокурор“ в Софийска градска прокуратура,

- Цветомира Георгиева на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – София,

- Елица Миндачкина на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Пазарджик,

- Рени Кирилова на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – София,

- Иво Георгиев на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Русе,

- Елена Рушанова на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Сливен,

- Стоянка Проданова на длъжностпрокурор“ в Окръжна прокуратура – Търговище.

Поради попълване на местата е прекратено гласуването за останалите кандидати по поредността на класирането в конкурса за първоначално назначаване на длъжността „прокурор“ в окръжните прокуратури.

Колегията не назначи на основание чл. 160, във връзка с чл. 186а, ал. 6 от ЗСВ, други 35 кандидати, тъй като не отговарят на изисквансията на чл. 184, ал. 4 от ЗСВ.

Решенията подлежат на обжалване в 7-дневен срок от обявяването им пред Върховния административен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Митко
    Е и какво ще направи да не вземе да излови наркодилърите в града които продават дрога вече над 20 години и тровят децата ни всичко е заплатаджии
  • 9
    5
    Кольо Терориста
    Голямо лизане на точката отзад на "големият" професионалист и тотално олицетворение на меверейската каста "чантаджии". Сега ще му подавате само изчистени от бъгове дела по негов маниер за да може да готви човешки съдби в прокурворския конвектомат безропотно и безнаказано. Минусите са ясно показателни, за професионализма му. 10 автентични минуса в този сайт означават огромно неодобрение на действията му по служба.
  • -8
    4
    ППП
    Единствения кадърен и умен ръководител. Над него и под него не могат да му стъпят и на малкия пръст. "Умните" над него се радват че напуска за да не ги комплексира че покрай него изгреждаха многооо "умни"
  • -13
    3
    Пламен
    Жалко, че такъв професионалист напуска МВР! Жалко за отдела който ръководеше…Сега ще се избият заемат мястото му…., както казах жалко! Радвам се за комисар Иво Георгиев, заслужена победа!
  • -10
    2
    До Кольо терориста
    Плюйте по Иво Георгиев, но той отива в Окръжна, а вие си оставяте…знаете къде и ще се давите от злоба.Браво на г-н Георгиев, познавам го лично и е страхотен професионалист.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари