ВСС е отражение на политичeската ни система

1
Партийни храненици в съдебната система, наричани за заблуда на гражданите "магистрати"
Партийни храненици в съдебната система, наричани за заблуда на гражданите "магистрати" Снимка: Делници / YouTube

Партийни храненици в съдебната система, наричани за заблуда на гражданите "магистрати"

Висш съдебен съвет. Зад това гръмко име се подвизава отдел "Кадри" на съдебната система. Кадровици с уговорката, че всъщност става въпрос за партийни кадровици, излъчени на квотен принцип от партиите в парламента. От мафията. Най-точно казано партийни храненици в съдебната система, които кадруват, за да не кадруват директно политиците. Така нашите политически бандити осъществяват своята престъпна дейност, като на всички нива в съдебната система са назначени техни марионетки, наричани за заблуда на гражданите "магистрати". А всъщност кастрати.

Този най-висш форум на съдебната система е сбирщина от парцалени мъжки и женски кукли, които по антропологични белези са с възможно най-нисш интелект. Като започнете от това, че имат кръгли или квадратни глави, до очевидната липса на приятна или професионална реторика. За качествата им няма да говорим, защото прозират със своите повърхностни разсъждения и публични изяви. Точно такъв профил на лица е необходим на политиците за поставянето им на такива ключови позиции в държавата. Сега са запретнали ръкави да установяват "емоционалното и психическо" състояние на Главния прокурор Гешев!? Представяте ли си?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кой от тези партийни полуидиоти има компетентност да установява подобни неща при очевидния и безспорен факт, че никой от тях не е психолог или психиатър? Никой. И с какво тогава се занимават цели 12 часа пред очите на всички граждани? С нищо. Просто изпълняват поредното указание от бандитите в парламента и техни работодатели. Нищо повече от това, господа другари.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ВСС е отражение на политичeската ни система. Прости хора, мъже и жени, облечени като селски пръчки и с почти същия интелект. Тези същества ще решават съдбите на всеки от нас и ще гарантират работата на съдебната ситема. Простете, но това е пълна лудост.

Затова предлагам, да загасим телевизорите! И да станем много лоши.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари