Вики от "Мастило" роди момиченце на Разпети четвъртък

1
Името на детето е Маргарита - на майката на Вики
Името на детето е Маргарита - на майката на Вики

Виктория Терзийска, по‐известна като Вики от група "Мастило", роди момиче на Велики четвъртък, но радостната вест стана ясна днес. 

Още преди раждането щастливите родители обявиха, че името на детето ще е Маргарита - на майката на Вики, информира Всеки ден.

Бебето е проплакало в столична клиника. Майката и дъщерята са добре, но ще останат по време на празниците под лекарско наблюдение.

Щастливият татко на малката принцеса е петролният бос Петър Величков, който е заедно с певицата от една година. Двамата дори се сгодиха, след като бизнесменът й предложи брак на остров Капри.

Вики обаче искаше първо да мине раждането, тъй като няма желание да застава бременна пред олтара. Най-вероятно двамата ще сключат брак в близките месеци, по всяка вероятност в края на лятото, пише HotArena.

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията, пише „Монитор".

Преди да дебютира в майчинството, изпълнителката на „Само аз и ти" не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си. По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт - зумба.

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. 

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари