Вежди Рашидов: България е на световната карта благодарение на Бойко Борисов

0
Докато Вежди Рашидов беше министър на културата уреди частна вечеря на премиера Бойко Борисов с американските актьори Робърт де Ниро и Джон Траволта
Докато Вежди Рашидов беше министър на културата уреди частна вечеря на премиера Бойко Борисов с американските актьори Робърт де Ниро и Джон Траволта

България стана забележима за другите страни, едва когато Бойко Борисов започна да прави совалки в международен план. Днес България е разпозната и вече е на световната карта благодарение на Борисов.

Така депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната медийна комисия Вежди Рашидов коментира посещението на премиера в Турция за откриването на газопровода "Турски поток", пише Дневник. При визитата си Борисов проведе разговори с президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган.

Според Рашидов България е много малка държава и никой не се интересува от доставките на газ в страната, защото потреблението не е толкова голямо.

"Днес България е фактор. Може да е много малка държава, но тя е разпозната и е вече на световната карта. Това е благодарение на Бойко Борисов. Той доказа, че е изключително талантлив човек, защото ходи по тънък лед. Ходи върху жерава", каза още Рашидов за определените от него "международни совалки" на премиера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари